La Cursa contra el Càncer recull 1.800 euros

Hi van participar 450 persones, i les samarretes restants es vendran a 1 euro

Societat, Esports

La Cursa contra el Càncer recull 1.800 euros
La Cursa contra el Càncer recull 1.800 euros | Ona Cervera

La Cursa contra el Càncer que va tenir lloc el passat diumenge a Parets va recaptar prop de 1.800 euros. És la quantitat que confirma l’associació Parets contra el Càncer després d’haver restat les despeses d’organització.

Finalment van ser 450 els participants. Però com s’havien fet 600 samarretes commemoratives de la cursa, les que han quedat sense repartir es vendran per només un euro a la tenda que té l’entitat al carrer Josep Pla, als Horts del Rector.

“Són fins i tot més barates que el cost de fàbrica”, afirma la presidenta de l’associació, Montserrat Montaner. “Però no es tracta de fer negoci, sinó de recaptar fons. I ja que al final n’han sobrat, millor posar-les a un preu popular”. Tot i que no seran exactament 150 les que es posaran a la venda, ja que “algunes de les sobrants les farem servir com a obsequi. Com per exemple als membres de Protecció Civil que van col·laborar en l’organització de l’acte”.

Els beneficis obtinguts, com la resta, aniran destinats a La Marató de TV3 que enguany es va dedicar precisament a la investigació contra el càncer.

Edicions locals