Casandra Garcia queda ratificada com a cap de llista per Podem Parets

Els resultats definitius de les votacions de la llista es van presentar el passat divendres

Política

Casandra Garcia
Casandra Garcia | Silvia Ferran

Parets del Vallès

Casandra Garcia serà alcaldable pel partit lila a les eleccions del 26-M. Així va quedar determinat el passat divendres després d'una votació presencial que va registrar un total de 15 vots.

Amb la votació Garcia va quedar ratificada com a cap de llista i anirà acompanyada de les següents figures en ordre de llista: Antonio Molina, Carolina Simon, Maria del Carmen Tejedor, Antonio Torío, Antonio Rodríguez Madroñal, Nadia Molina, Francisco Puso i Ginés Cabezas.

Per la seva banda, Garcia afirma que creu que les institucions de Parets "han de deixar d'estar en mans dels que practiquen la vella política". "Estic convençuda que a Podem Parets comptem amb les persones i el projecte adequat per governar el municipi", conclou.

D'aquesta manera es tanca el procés de primàries dins del cercle de Podem de Parets. Amb tot, ja al novembre es va anunciar que Podem concorreria a les eleccions amb una nova marca electoral: Sumem Esquerres, una coalició fruït de la unió de Sumem Parets i Comuns de Parets.

Edicions locals