La bandera d’Espanya i la d’Europa ja onegen juntes a Parets

Ja s’ha instal·lat davant l’Ajuntament el quart pal per donar cabuda a la bandera europea

Política

La bandera de la Unió Europea i la d'Espanya, junt amb catalana i la local.
La bandera de la Unió Europea i la d'Espanya, junt amb catalana i la local. | Jaume Ribell

Parets del Vallès

La bandera de la Unió Europea ja oneja a Parets junt amb l'espanyola, que ha estat hissada per tercer cop després que els dos primers cops hagués estat sostreta. Es compleix així l'acord entre PSC i Ciutadans per fer complir la llei de banderes.

Després que el govern socialista votés a favor de la moció presentada per la formació taronja, es completa així l'execució d'aquesta, per la qual cosa feia falta instal·lar un quart pal a la plaça de la Vila per donar cabuda també a la bandera europea, junt amb la catalana i la local.

El portaveu de Cs, Manuel Losada, es mostra "content per la rapidesa en el compliment de la moció aprovada, ja que algunes tarden molt en executar-se un cop aprovades". Losada recorda que "es tracta de complir la llei", i que la seva formació ja havia denunciat prèviament l'incompliment als jutjats de Mollet. I que, per tant, "tard o d'hora hagués arribat l'ordre d'executar-la", igual que en el seu moment, Ciutadans va denunciar a la Junta Electoral de Granollers la col·locació d'una pancarta en favor dels presos polítics "que d'aquesta manera es va obligar a retirar-la, o l'Ajuntament hauria d'haver pagat una multa de 6.000 €", assegura.

De moment, la bandera d'Espanya segueix al seu lloc, tot i que Losada es pregunta "a veure quant dura aquest cop" en referència a les dues sostraccions anteriors.

Edicions locals