Parets ampliarà el programa de gratuïtat dels llibres de text a l'ESO

Així ho ha explicat Francesc Juzgado al programa 'L'entrevista amb l'alcalde' de Vallès Visió

Política

Parets ampliarà el programa de gratuïtat dels llibres de text a l'ESO
Parets ampliarà el programa de gratuïtat dels llibres de text a l'ESO | vallès visió

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va ser el convidat d’aquesta setmana de l’espai ‘L’entrevista amb l’alcalde’ que emet Vallès Visió els dimarts. Allà va destacar que s’ampliarà el programa de gratuïtat dels llibres escolar a l’ESO.

El projecte es va iniciar el curs 2016-2017 amb els centres de primària i ara es vol portar als instituts. La proposta es troba en una fase embrionària perquè es vol estudiar i definir quin seria el millor model per desenvolupar-lo. Per fer-ho realitat es vol comptar amb l'opinió dels instituts.

Aquesta seria una proposta que voldria fer realitat durant el pròxim mandat si segueix com a alcalde del municipi. El que si està definit en el pressupost d'aquest any, és una partida de 250.000 euros per renovar els llibres de primària. Juzgado també ha explicat que entre finals d'any o principis del vinent s'ampliaran en 44 places més el centre de dia de la residència.

Dimarts vinent, Vallès Visió oferirà el darrer programa d’aquest cicle d’entrevistes amb l’alcalde de Mollet, Josep Monràs.

Edicions locals