Sílvia Romero presenta la seva novel·la 'El Jurament' a la Llibreria L'Illa de Mollet

L'autora ha estat guardonada amb diversos premis com el Sèrie Negra de Novel·la, el Columna Jove, el Lector de l'Odissea o el Premi de Narrativa Sebastià Juan Arbó

Cultura

El jurament portada de Edicions Bromera
El jurament portada de Edicions Bromera

L'escriptora Sílvia Romero i Olea presentarà el dijous la seva novel·la El jurament a la Llibreria L'Illa de Mollet. L'acte serà presentant per l'escriptora Anna Porquet Botey i començarà a les 20 h.

El jurament, novel·la premiada amb Premi de Narrativa Blai Bellver (Premis Literaris Ciutat de Xàtiva) i publicada per Edicions Bromera es planteja com una novel·la que parteix d'aquesta enigmàtica pregunta: Pot amagar-se una obra mestra de Rembrandt sota una anodina pintura de l'incendi de Londres de 1666?

A partir d'aquesta anècdota, Sílvia Romero i Olea basteix una trama elaborada i àgil que connecta els fets del segle XVII amb els personatges de l'actualitat.

Tot comença amb una parella que rep un paquet inesperat amb un quadre sobre l'incendi de Londres i el seu astorament en sospitar que, sota aquesta pintura, n'hi ha una altra d'amagada.

Romero és una escriptora barcelonesa que en la seva vida com a narradora ha treballat gèneres com el conte infantil, el relat breu, el teatre i la poesia. Amb tot, la seva obra majoritàriament es troba en la novel·la negra. A més a més ha estat guardonada amb diversos premis com el Sèrie Negra de Novel·la, el Columna Jove, el Lector de l'Odissea o el Premi de Narrativa Sebastià Juan Arbó i ha estat presidenta de l'ARC, directora de la revista digital Lo Càntich i creadora de la revista Inèdits. En l'actualitat col·labora en diversos programes de ràdio i en el Digital de Cultura, Núvol.

Edicions locals