L'Ajuntament de Parets manté obert l'expedient per les males olors de Danone

Segons Ara Parets ERC, diversos veïns de l'entorn han tornat a queixar-se per la pudor

Societat

Des de l'Ajuntament de Parets encara investiguen l'empresa Danone per les males olors que emanen de la planta del polígon local. Així ho asseguren fonts municipals: "És un expedient que encara està obert", tot i que no aclareixen si s'ha imposat cap sanció.

El govern paretà ja va plantejar el passat octubre sancionar Danone si no resolia els problemes de males olors. L’advertiment arribava després de constatar que l'empresa no havia resolt la problemàtica de la intensa pudor, malgrat que feia uns mesos que havia instal·lat uns sistemes en els seus processos productius per minimitzar l’impacte de les males olors derivades de la seva activitat industrial. Aquestes olors sovint havien comportat molèsties a l’entorn de l’Eixample, especialment a la zona de Can Berenguer.

Un problema que persisteix

A més de la constatació que l'expedient a l'empresa es manté obert, des d'Ara Parets ERC apunten que el problema persisteix: "Diversos veïns de la zona van fer arribar al nostre grup municipal queixes per les males olors fa poques setmanes, el que indica que tot i les baixes temperatures la problemàtica no ha desaparegut".

El portaveu republicà, Jordi Seguer, diu que “no es pot allargar més aquesta problemàtica que s’hauria de resoldre abans de l’estiu; els veïns de Can Berenguer ja han sofert massa temps les males olors”.

Edicions locals