Montserrat Folguera i Kènia Domènech seran la número 2 i 3 d'Ara Parets ERC

Es van presentar dissabte en la carpa informativa al Barri Antic

Política

Montserrat Folguera i Kènia Domènech seran la número 2 i 3 d'Ara Parets ERC
Montserrat Folguera i Kènia Domènech seran la número 2 i 3 d'Ara Parets ERC | Ara Parets ERC

Montserrat Folguera i Kènia Domènech ocuparan el segon i tercer lloc de la llista d'Ara Parets Esquerra Republicana - Acord Municipal en les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

Es van presentar dissabte al matí a la carpa informativa instal·lada al carrer Barcelona del Barri Antic, en un acte en què totes dues han expressat la seva "satisfacció per formar part del nou projecte municipalista d'ERC i en posicions capdavanteres".

De fet, Ara Parets presentarà una "llista feminista" que comptarà amb més presència de dones (14) que no pas d'homes (13).

Montserrat Folguera, professora a Parets des de fa 21 anys

Montserrat Folguera (52 anys) és professora de l'escola Lluís Piquer des de fa 21 anys, durant 8 cursos va ser directora del centre escolar i altres 5 va ser cap d'estudis. També ha impartit classes a l'escola Sant Vicenç de Mollet i a l'escola del Bosc de Barberà del Vallès.

Paretana d'adopció, Folguera i la seva família viuen a la zona de Can Butjosa des de fa 25 anys. Del seu currículum en destaquen els títols de Magisteri per la UAB i també la llicenciatura de Filosofia i Lletres (Pedagogia) a la UAB. Tot i ser independent, ha estat molt vinculada amb les consultes populars que s'han celebrat a Parets, entre les quals el 9N de 2014 o l'1 d'octubre de 2017.

La número 2 d'Ara Parets ERC valora positivament alguns dels aspectes de la gestió del Govern Socialista, però vol aportar la seva visió i experiència per "donar un tomb a un Ajuntament que necessita un canvi de polítiques".

Kènia Domènech, la regidora més jove del consistori

Kènia Domènech es va convertir el 2015 en la regidora més jove del plenari amb només 21 anys i enguany repetirà el tercer lloc que va ocupar en les eleccions de 2015. A més, també és la secretària d'organització del Jovent Republicà dels Països Catalans.

"La seva tasca de fiscalització durant els quatre anys l'han convertit en una de les veus de l'oposició que més nítidament ha dit les veritats als Governs encapçalats per Sergi Mingote i Francesc Juzgado", segons apunten des del partit.

Edicions locals