Sumem Esquerres a Parets demana que no s'inauguri el parc del Sot d'en Barriques

La formació encapçalada per Casandra García no vol que l'acte sigui utilitzat com a propaganda electoral

Política

Sumem Esquerres a Parets demana que no s'inauguri el parc del Sot d'en Barriques
Sumem Esquerres a Parets demana que no s'inauguri el parc del Sot d'en Barriques | Sumem Esquerres a Parets

Sumem Esquerres a Parets ha demanat per escrit a la Junta electoral de la província de Barcelona que impedeixi la inauguració del parc del Sot d'en Barriques, per tal que no s'utilitzi com a propaganda electoral.

Està previst que diumenge es faci la inauguració del parc, "fet que incompliria la normativa de la Llei Orgànica del Règim Electoral (LOREG), que regula que durant el període electoral en el qual ens trobem no es poden realitzar inauguracions relacionades amb els poders públics per tal de no utilitzar aquests fets com a part de propaganda electoral per part de cap partit polític".

Per aquest motiu, el partit ha demanat que la inauguració del parc "es porti a terme després de les eleccions municipals".

En la mateixa línia s'havia expressat Ara Parets ERC, que asseguraven que presentarien una denúncia davant de la Junta Electoral "si el PSC persisteix en la idea d'inaugurar el parc".

Des del govern local, però, encara no confirmen si postposaran la inauguració o si es realitzarà tal com està programat.

Edicions locals