S'anul·la la inauguració del parc del Sot d'en Barriques

Tanmateix, el parc sí que restarà obert a partir de diumenge al migdia

Societat

S'anul·la la inauguració del parc del Sot d'en Barriques
S'anul·la la inauguració del parc del Sot d'en Barriques

El govern de Parets finalment no inaugurarà el parc del Sot d'en Barriques, per l'impediment de la Llei Orgànica del Règim Electoral (LOREG) que diu que "des de la convocatòria de les eleccions resta prohibit realitzar qualsevol acte d'inauguració d'obres o serveis públics, o projectes d'aquests, sense perjudici de què aquestes obres o serveis puguin entrar en funcionament en aquest període".

En aquest sentit, a més de l'acte més institucional, tampoc es faran les activitats que les entitats tenien previstes –Associació Art, Salut i Compàs, Diables Parets, Elite Dance, CEM Maria Grever, Colla del Ball de Gitanes de Parets, l’Associació Balls de Saló Parets i la Colla de Gegants, Grallers i Bestiari de Parets del Vallès–.

Tanmateix, el parc sí que s'obrirà diumenge, a partir del migdia (al voltant de les 12 h), i sobre les 19 h s'encendran els llums i les fonts de colors.

Sumem Esquerres i Ara Parets ja havien demanat la suspensió de l'acte institucional per no utilitzar-ho com a "propaganda electoral".

Edicions locals