Els Castellers de Mollet obren temporada a la Fira del Destorb

La colla s'estrena amb l'objectiu de consolidar els castells de 2018

Cultura

Castellers de Mollet
Castellers de Mollet

Comença la temporada castellera. Els Castellers de Mollet realitzaran aquest diumenge la seva primera actuació a les 12 h a la plaça Prat de la Riba. "Sempre comencem la temporada a casa", diu Roger Parera, relacions públiques de la colla, que sortirà en cercaviles des del local d'assaig.

A la diada també hi assistiran com a colles invitades els Castellers de Sant Vicenç dels Horts –que és la cinquena vegada que participen a la cita– i els Manyacs de Parets, fillols de la colla molletana.

Després d'una molt bona temporada el 2018, en què es va aconseguir aixecar per primera vegada el 5 de 7 i el 3 de 7 amb agulla, la colla espera consolidar aquestes conquestes i, inclús, provar d'alçar el 4 de 7 amb agulla i el 2 de 7.

Així ho ha afirmat la cap de colla, Gisela Bonvilà. "Tenim algunes lesions i potser encara no podem començar com ens agradaria la temporada", afegeix Bonvilà. La temporada és llarga i cal reservar forces. En total la colla molletana realitzarà més de 40 sortides entre actuacions, activitats i assajos especials.

"Hem programat moltes sortides en les quals estarem amb colles de primer nivell que tenen castells de 8", assenyala Parera. "A més, per festes majors venen els Minyons de Terrassa i els Xics de Granollers que són colles molt potents", conclou.

L'actuació es farà en el marc de la 26a edició de la Fira del Destorb, que organitza l'Associació de Col·leccionistes al carrer Barcelona i les rambles Balmes i Fiveller.

Edicions locals