Concentració per la igualtat a la plaça de la Vila de Parets

Divendres passat es va fer la lectura del manifest del 'Març de dones'

Societat

Concentració per la igualtat a la plaça de la Vila de Parets
Concentració per la igualtat a la plaça de la Vila de Parets | CCOO Grifols

La plaça de la Vila de Parets es va omplir divendres passat a les 12.30 h amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Allà es va fer la lectura del manifest institucional del Març de dones. Març de tothom.

Es tractava del tret de sortida oficial al programa d'activitats organitzades per commemorar el 8 de març, i que tindran continuïtat aquest divendres amb el sopar de dones. La sala Basart Cooperativa acollirà aquest esdeveniment ja tradicional en què es convida a assistir-hi amb el menjar per sopar preparat de casa. Després del sopar hi haurà una actuació a càrrec de Jordina Biosca, amb l’espectacle Qui no plora no mama.

D'altra banda, dimarts (de 10 h a 14 h) el Casal de Joves Cal Jardiner acollirà la segona i darrera formació sobre violències sexistes i sexuals als contextos d’oci, a càrrec de l’Observatori Noctàmbul@s. L'activitat està adreçada tant a la Policia Local i Protecció Civil, com als tècnics de cultura, joventut i serveis socials i a diferents entitats paretanes.

Pel que fa al cap de setmana vinent, dissabte (10 h) hi haurà la Marxa Violeta amb el lema Nosaltres som la manada, i les inscripcions ja estan disponibles al Casal de Joves Cal Jardiner, amb un donatiu mínim d'un euro –els 200 primers inscrits rebran un obsequi–. Aquesta caminada popular per la igualtat té un recorregut de 10 quilòmetres per Gallecs, i té el suport del CAM i la participació del CEM Maria Grever, que protagonitzarà el vermut musical en acabar. 

Edicions locals