Mango ven la nau de Parets per 25 milions d'euros

L'ha comprat l'operador logístic gallec Jevaso

Economia

Mango ven la nau de Parets per 25 milions d'euros
Mango ven la nau de Parets per 25 milions d'euros

L’empresari català Isak Andic –fundador i propietari de Mango– ha decidit vendre l'antiga nau que hi havia a Parets després del trasllat al nou centre de Lliçà d'Amunt, segons ha explicat Expansión.

Punta Na, l'empresa patrimonial d'Isak Andic, va vendre la nau per 25 milions d'euros a l'operador logístic gallec Jevaso. El traspàs es va efectuar al segon semestre de 2018.

Pel que fa a la nau, aquesta té una superfície de 35.000 metres quadrats i quan va obrir, el 2008, va esdevenir el hub internacional de Mango, amb capacitat per distribuir unes 30.000 peces de roba. Ara, però, es continuaran portant a terme una part de les activitats de Mango a la fàbrica paretana; la resta serà per a l'activitat de la nova propietària.

Des de finals de 2018, tota la roba es distribueix des del centre de Lliçà d'Amunt, una nau que tampoc pertany a Mango, ja que es va vendre el 2016 al poc temps d'adquirir-la per estar-s'hi de lloguer. El mateix va fer amb la nau de Palau-solità i Plegamans.

Jevaso, per la seva banda, és un dels majors operadors logístics espanyols, que dóna servei a grans grups de moda com Inditex o Mango.

Edicions locals