Kant Freud Kafka presenta el disc 'Onírico' a Parets

La crítica considera l'àlbum una obra mestra

Cultura

Onírico
Onírico

Parets del Vallès

El Teatre de Can Rajoler serà escenari aquest diumenge a les 18.30 h d’una suggerent proposta musical que fusiona el rock progressiu i la música clàssica. Es tracta del concert de Kant Freud Kafka (KFK), un projecte musical del bateria i compositor paretà Javi Herrera que presentarà el seu segon treball, Onírico, al municipi baixvallesà.

Les entrades per l’espectacle que té una duració d’hora i mitja, van des del 9 fins als 12 euros.

Pel que fa al disc que presenta Herrera, és un treball que vol ser “un viatge pel món dels somnis, de vegades meravellós, de vegades terrible, on tots ens submergim cada dia”.

Així mateix, Onírico manté la fusió de rock progressiu i música clàssica del primer volum, amb la incorporació de veus masculines i femenines, i instruments poc usuals, com el salteri, el bouzouki o la mandolina.

Pero no només musicalment aquesta proposta és diferent. Sobre l’escenari, Kant Freud Kafka combina “la narrativa de textos evocadors i projeccions de vídeo que subratllen alguns dels passatges musicals”.

Reconegut per la crítica

Tot això ha fet que la crítica internacional assenyalés que el treball que es presentarà a Can Rajoler, és "un disc de bellesa esculpida, un clar exemple del potencial del rock progressiu per a la composició 'seriosa’".

Al mateix temps ha afegit que el treball "mereix veritablement el suport dels fans, ja que els temes tenen un nivell de qualitat alt i una gran riquesa d’ambients; impressionant de principi a fi; una obra mestra".

Edicions locals