Mat Holding va augmentar un 6% la seva facturació el 2018

Les exportacions han crescut i han aportat el 56% dels recursos

Economia

L'empresa paretana MAT Holding –referent mundial en la protecció de conreus, eficiència en reg i tractament i conducció d’aigua– va facturar durant el 2018 un 6% més que l'any anterior. És a dir, la facturació ha passat dels 240,6 milions d'euros el 2017 als 255,6 milions durant el 2018.

Pel que fa a les exportacions, aquests actius van créixer un 11%, passant dels 127,9 als 141,9 milions d'euros. D'aquesta manera, Mat Holding continua consolidant-se en el mercat internacional, d'on prové el 56% de la seva facturació.

Per estructures de negoci, la divisió d'aigües ha generat unes vendes totals de 146,9 milions d'euros, amb un increment del 21% de les exportacions, mentre que la divisió fitosanitària va arribar als 180,6 milions d'euros.

El conseller delegat de MAT Holding, Pau Relat, destaca que en el darrer exercici s'ha fet un "pas qualitatiu en el desenvolupament de l'estratègia d'internacionalització dels negocis industrials, particularment amb la divisió d'aigües, que operen de forma independent dels negocis de distribució del grup a Espanya, Portugal i el nord d'Àfrica".

D'altra banda, durant l'any passat, Mat Holding va adquirir per 6 milions d'euros el 51% de la companyia OCV de Tulsa, a Oklahoma, als Estats Units, especialitzada en el negoci de vàlvules de control hidràulic, per entrar als mercats nord-americans, del Pacífic i del Golf Pèrsic.

Edicions locals