El marroquí Radouane Nour, campió de la 26a Mitja Montornès

Eloi Cabezas, del CA Montornès, ha aconseguit la primera posició a la 6K

Esports

A la mateixa hora, s’ha donat el tret de sortida a la 14a edició de la cursa dels 6 km
A la mateixa hora, s’ha donat el tret de sortida a la 14a edició de la cursa dels 6 km | Mitja Montornès

Nil Artiaga

L’atleta marroquí Radouane Nour, del Club d’Atletisme La Sansi, s’ha proclamat campió de la 26a edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, amb un crono d'1 h 11'17''.

En categoria femenina, l’atleta vallesana Sílvia Segura, del Club d'Atletisme Les Tortugues de la Garriga, ha estat la guanyadora, amb un temps d'1 h 23'28''.

El corredor Gerard Garrote, del CA Figueres, ha assolit la segona posició del podi, amb una marca d'1 h 13'38''; i Carlos Sáez, del Fraikin Granollers, la tercera, amb 1 h 14'17''.

La Mitja Montornès ha arrencat a les 10 h des de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes, de Montornès del Vallès. Com cada any, la cursa ha constat d’un recorregut de 21 quilòmetres per la vall del riu Mogent, passant per Montmeló, Montornès i Vilanova del Vallès, fins a arribar a La Roca del Vallès. Des d’aquí, es tornava a llavors Montornès, “en baixada gairebé contínua”, fins a l’arc de meta, situat molt a prop del de sortida, també a la Zona Esportiva.

Eloi Cabezas s'imposa a la 6K

A la mateixa hora, s’ha donat el tret de sortida a la 14a edició de la cursa dels 6 km, que ha compartit el mateix recorregut als primers quilòmetres, fins que la Mitja ha continuat cap a La Roca i els 6 km han enfilat la recta de meta.

En aquesta prova, Eloi Cabezas, del Club d'Atletisme Montornès, s'ha imposat amb un temps de 19’21''. I l'han seguit Janne Pietilainen (del CA parets), amb 19’36’’; i Elías Pérez (Running Mataró) amb 20'04''.

Edicions locals