Parets i Granollers celebren una cursa solidària contra el càncer

La cursa sortirà el diumenge a les 10 h de Granollers, passarà per Montmeló i arribarà a Parets

Esports

Les inscripcions estan obertes fins el 28 de març i tenen un cost de 18 euros
Les inscripcions estan obertes fins el 28 de març i tenen un cost de 18 euros | Club Triatló Parets

El diumenge 31 de març se celebrarà la primera edició de la Cursa Triatló Parets, una cursa solidària per la lluita contra el càncer.

Aquesta cursa servirà per retre homenatge a Raúl i Cristian, dos esportistes –del Club Triatló Parets i del Club Natació Granollers– que van perdre la vida per culpa d'aquesta malaltia.

Gran part dels beneficis, doncs, segons asseguren des de l'organització de la prova, "seran destinats a una associació que lluita contra el càncer".

Pel que fa al recorregut de la cursa, constarà d'un tram de 12 km. Sortirà a les 10 h de Granollers, passarà per Montmeló i arribarà a les pistes d'atletisme de Parets, pel passeig fluvial que connecta les tres poblacions. "És una cursa molt ràpida ja que es fa pel voral del riu i té una lleugera pendent negativa", expliquen. "Molts corredors de la zona surten a córrer per aquest entorn, sobretot en caps de setmana, ja que es un recorregut molt agradable", afegeixen.

Respecte al transport, abans de la sortida, des de les 8 h fins a les 9.30 h s'habilitaran autobusos entre Parets i Granollers.

Les inscripcions estan obertes fins el 28 de març i tenen un cost de 18 euros.

Edicions locals