La plaça de la Vila acollirà dissabte el segon Mercat Solidari de Sumem Esquerres a Parets

El partit paretà organitzarà aquest esdeveniment que arrencarà a les 10 h i acabarà a les 20 h

Societat

Durant la presentació de l'esdeveniment, el passat febrer
Durant la presentació de l'esdeveniment, el passat febrer | Sumem Parets

La plaça de la Vila acollirà dissabte la segona edició del Mercat Solidari de Sumem Esquerres a Parets, que convertirà l'espai en un escenari compartit entre paradetes d'una quinzena d'associacions i actes per a totes les edats.

D'una banda, la plaça acollirà concerts musicals en directe, classes de ball, partits de bàsquet, tallers, una desfilada de gossos en adopció, xerrades i conta-contes per als més petits. I d'una altra, la plaça també comptarà amb paradetes de les associacions Parets Contra el Càncer, l'Associació Protectora d'Animals de Parets, Associació Balls de Saló o Proactiva Open Arms.

Tot plegat estarà amenitzat amb música i servei de bar a preus populars que oferirà la colla castellera de Parets, els Manyacs. També participen en el mercat les entitats Cultures Avui, l'Associació Fotogràfica de Parets, Rainbow, Economia Social, Anaruz N Afrika, Huacal o AMACAT.

L'alcaldable del partit, Casandra García, explica que "l'essència del mercat és recaptar fons per a les associacions que hi participen. Cada entitat tindrà una paradeta i podrà vendre els seus productes. Tot el que recaptin anirà destinat íntegrament per a la seva acció social". En aquesta línia, Sumem Esquerres a Parets, a més d'organitzar el mercat, també tindrà una paradeta per recaptar fons que destinaran a la Fundació SURT, una entitat que treballa pels drets socials i laborals de les dones i contra la violència masclista.

García afegeix "volem donar una empenta a totes les associacions perquè puguin visibilitzar la gran tasca que fan dia a dia. Els components de les associacions fan una feina molt exigent i sentim la necessitat de ser al seu costat, perquè nosaltres som una altra associació, constituïda com a formació política per poder complir un objectiu que compartim amb les entitats i associacions de Parets, i és que totes tenim l'objectiu, d'una manera o una altra, de millorar la vida de les persones del municipi".

Edicions locals