Freudenberg reforestarà el passeig fluvial de Parets amb 170 arbres nous

La plantada tindrà lloc dissabte a l'espai conegut com la Verneda de ca l'Isidre Coix

Societat

L'empresa paretana Freudenberg organitzarà dissabte (a partir de les 10.30 h) una plantada d'arbres al passeig fluvial, concretament a l'espai conegut popularment com la Verneda de Ca l'Isidre Coix. L'activitat coincideix amb la commemoració del Dia Internacional de l'Arbre i els Boscos, que es va celebrar el 21 d'aquest mes, es plantaran 170 arbres, un per cada any que té l'empresa.

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Parets, té l'objectiu de reforestar l'espai enriquint-lo per tal de promoure l'indret com a lloc d'estada, de relació i d'ús social i, alhora impulsar la biodiversitat amb la incorporació d'espècies animals que facin d'aquest indret la seva llar.

L'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO) commemora el Dia Internacional de l'Arbre i els Boscos des de l'any 1971, amb l'objectiu de conscienciar la població sobre la importància dels ecosistemes, la pèrdua de massa forestal del nostre planeta i de la necessitat de preservar els boscos com a pulmons per a la humanitat.

Edicions locals