Èxit de participació en la Marxa Violeta de Parets

Les xifres d'inscripcions s'han triplicat respecte l'any passat i han passat d'un centenar a 300 persones

Societat

Èxit de participació a la Marxa Violeta de Parets
Èxit de participació a la Marxa Violeta de Parets | Ona Cervera

La Marxa Violeta de Parets, una de les activitats més destacades del programa Març de Dones, es va portar a terme dissabte al matí amb tot un èxit de participació. Les xifres de participants es van triplicar del centenar de persones el 2018 als 300 inscrits enguany.

La caminada popular de 10 quilòmetres per Gallecs, amb el suport del CAM, va arrencar del casal de joves Cal Jardiner, on també es va fer l'arribada. En acabar va ser el torn del vermut musical al casal juvenil, amb la col·laboració de CEM Maria Grever. Les inscripcions tenien un preu d'1 euros i els diners recaptats es destinaran a l’Associació Tamaia, Viure Sense Violència. A la tarda, Cal Jardiner va acollir el quart Akelarre popular.

Durant la caminada | Ona Cervera

Fins a acabar el mes de març, encara manquen dues activitats per realitzar de la programació en commemoració del Dia de les Dones. Es tracta de la formació en perspectiva de gènere i sobre violències masclistes a càrrec de l’Associació Candela i adreçada al professorat de l’Institut Torre de Malla dins del projecte Gènere als Instituts, que tindrà lloc des del 26 de març al 30 d'abril.

I per últim, el teatre Can Rajoler acollirà dissabte (20 h) l'espectacle d'humor Abandónate mucho, de la companyia Las XL, que desconstrueix el mite de l’amor romàntic. És una obra que interpretaran Nía Cortijo i Marta Sitjà.

Edicions locals