L'escola Montserrat de Parets rep un Premi Excel·lència Educativa a la innovació

L'acte de lliurament dels guardons va ser dijous a l'Ateneu de Madrid

Societat

L'escola Nostra Senyora de Montserrat de Parets rep el Premi Excel·lència Educativa a la innovació en centres concertats
L'escola Nostra Senyora de Montserrat de Parets rep el Premi Excel·lència Educativa a la innovació en centres concertats | Escola Nostra Senyora de Montserrat

L'escola Nostra Senyora de Montserrat de Parets va rebre dijous el Premi Excel·lència Educativa 2019 a la millor innovació en centre de formació concertada. Va ser en un acte que va tenir lloc a l'Ateneu de Madrid.

Es tracta d'uns guardons que pretenen premiar les millors pràctiques en l'educació d'arreu del món. El reconeixement d'aquests premis posiciona les entitats i escoles que el reben com a centres preocupats i ocupats d'obtenir l'excel·lència en l'educació i les bones pràctiques empresarials, per aconseguir una societat més formada sense oblidar la importància de la responsabilitat social en el dia a dia de la formació.

Des de l'escola asseguren que és "un honor veure recompensada la tasca dels nostres educadors, que en l'exercici de la docència han sabut donar el millor de si mateixos en l'educació dels seus alumnes". També afirmen que "és un èxit per a Parets del Vallés, per a les Escoles Cristianes de Catalunya, per a l'escola concertada, per a les escoles concertades de dues línies que sembla que no són rellevants i, no obstant això, tenen gran innovació pedagògica".

Per últim, és "un èxit sobretot en favor dels nostres alumnes i les seves famílies, seguint el lema del nostre centre, Growing Together".

Edicions locals