El duo còmic de Las XL actuarà a Can Rajoler

Les entrades tenen un preu que va des dels 7 als 10 euros i es poden comprar a Ticketea i Can Rajoler

Cultura

Las XL
Las XL

Parets del Vallès

El duo còmic Las XL, format per Nía Cortijo i Marta Sitjà, pujarà a l'escenari de Can Rajoler aquest dissabte a partir de les 20 h amb l'obra còmica Abandónate mucho. Aquest espectacle s'emmarca dins el programa Març de dones-Març de tothom, que se celebra a Parets en commemoració del dia mundial de les dones el passat 8 de març.

L'obra desconstrueix el mite de l’amor romàntic. Les entrades tenen un preu que va des dels 7 als 10 euros i es poden comprar a Ticketea i Can Rajoler.

Abandónate mucho, en paraules de les pròpies artistes, és una obra en la qual adopten els papers de "princeses, copleras, ionquis, meditadores, seductores… totes i cap".

Las XL es van donar a conèixer a l'àmbit estatal quan van participar al programa de televisió Got Talent, i la humorista Eva Hache, que exercia de jurat, va prémer el botó daurat que donava a les actrius accés directe a la final. Hache va considerar que l'humor desenfadat de Cortijo i Sitjà, en la seva oda a les talles de roba grans, mereixia el premi especial.

Tot i això, aquesta parella artística fa molts anys que trepitja escenaris. Van estudiar a Madrid, però la seva carrera teatral es va forjar a Granada l'any 2000 i, des d'aleshores, no han deixat mai el teatre.

Edicions locals