Dos atletes del Club Triatló Parets, vencedors de la cursa solidària per la lluita contra el càncer

La primera edició de la Cursa Triatló Parets va consistir en un recorregut de 12 km amb sortida a Granollers

Esports

Atletes del Club Triatló Parets a la zona de sortida a Granollers
Atletes del Club Triatló Parets a la zona de sortida a Granollers | CT Parets

Nil Artiaga

Diumenge es va celebrar la primera edició de la Cursa Triatló Parets, una prova solidària per la lluita contra el càncer i en memòria dels esportistes Raúl i Cristian –del Club Triatló Parets i del Club Natació Granollers– que van perdre la vida per culpa d'aquesta malaltia.

Precisament, dos atletes del club paretà, Xavi Serrano i Nazaret Garcia, van creuar la línia de meta pràcticament a l'hora. Xavi Serrano es va proclamar campió de la cursa amb un temps de 43'34'', només una centèsima per sota del seu company: Nazaret Garcia va quedar segon amb una marca de 43'45''. El corredor del Club Atletisme Parets Cristóbal Cortés va ser tercer, amb una marca de 45'01''.

En categoria femenina, la també corredora del CA Parets Vanessa Pérez va creuar primera la línia de meta, amb un crono de 50'38''. Pel mateix club, segona va ser Esther Montosa, amb 52'06''. Patrícia Rodríguez, del Club Natació Granollers, va completar el podi amb un temps de 52'08''.

La prova va consistir en un recorregut de 12 km amb sortida a Granollers i arribada a Parets, passant per Montmeló, pel passeig fluvial.

Edicions locals