Última setmana per gaudir de l'exposició 'I si te les toques?', per a la prevenció del càncer de mama

Es pot visitar al Centre Cultural Can Rajoler fins dissabte

Societat

Membres de l'AFP i de Parets Contra el Càncer, i la impulsora del projecte (la segona persona per l'esquerra)
Membres de l'AFP i de Parets Contra el Càncer, i la impulsora del projecte (la segona persona per l'esquerra) | Laura Carrillo

Dissabte clourà la mostra fotogràfica I si te les toques?, exposada al Centre Cultural Can Rajoler, i que té l'objectiu de conscienciar la ciutadania per prevenir el càncer de mama. Es pot visitar aquest dimecres –de 16 h a 20–, dijous –de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h–, divendres –de 16 h a 20 h– i dissabte –de10 h a 13 h–.

A la sala es poden veure imatges fetes per deu fotògrafes de diferents persones que han passat o passen, i algunes que no, per aquesta malaltia.

Els protagonistes són els pits i les instantànies estan plenes de lluita, valentia, amor, preocupacions, llàgrimes i somriures. També hi ha cicatrius, que no es volen mostrar com una mutilació, sinó com una batalla guanyada.

Amb aquesta mostra es pretén conscienciar de la importància de conèixer els avantatges de l'autoexploració, encara que mai sigui substitutiva de les recomanacions i proves mèdiques.

Edicions locals