Sumem Esquerres a Parets recapta més de 500 euros per a la Fundació SURT

El partit va aconseguir els diners en la segona edició del mercat solidari que van organitzar dissabte

Societat

La majoria d'entitats eren de Parets, però també n'hi havia de fora, com Open Arms
La majoria d'entitats eren de Parets, però també n'hi havia de fora, com Open Arms | Ona Cervera

La formació Sumem Esquerres a Parets –formada per Podem, Catalunya en Comú, NOPP i MES– va recaptar 545 euros en el Mercat Solidari de dissabte organitzat a la plaça de la Vila, que aniran destinats a la Fundació SURT, una entitat que treballa pels drets socials i laborals de les dones i contra la violència masclista.

Durant l'esdeveniment, en el qual hi va haver activitats diverses, així com concerts i balls, partits de bàsquet, desfilada de gossos, tallers i xerrades, Sumem Esquerres –els organitzadors– va muntar una carpa en la qual venien articles de segona mà, bijuteria i roba, per recollir diners per a SURT. La Fundació, tanmateix, no hi va poder anar per un imprevist a última hora i està previst que en les pròximes setmanes facin a Parets la xerrada que tenien prevista per dissabte. El dia en què es faci l'acte, Sumem Esquerres a Parets els lliurarà els 545 euros recaptats.

Pel que fa a l'esdeveniment, la portaveu i alcaldable del partit, Casandra Garcia, afirma que estan "molt contents per l'acceptació que va tenir el segon Mercat Solidari que organitzem". "Va ser una experiència molt positiva i segur que repetirem, i esperem que amb més entitats", va afegir.

Un dels moments més àlgids de la jornada va ser al migdia, explica Garcia, qui també agraeix que "la barra de Manyacs va ajudar que la gent s'hi aturés i s'hi quedés".

Tercer Impulsa Parets

Dissabte (11 h) es presentaran al local de Sumem Esquerres a Parets –carrer Major, 33– els projectes del tercer Impulsa Parets, que són de les entitats EVOCA II, Parets Contra el Càncer, Triple Bàsquet i la Protectora d'Animals de Parets.

El partit premiarà amb 600 euros el projecte d'una de les quatre entitats que han presentat projectes per al concurs. Aquestes iniciatives havien de ser d'àmbit social, cultural o mediambiental, i s'havien d'executar de manera altruista.

Després de les presentacions, els membres del partit tindran 24 hores per votar pel projecte que més els hi ha agradat i, l'associació que més vots aconsegueixi, obtindrà els 600 euros. Els diners procedeixen de l'aportació que el partit rep com a grup municipal, i de la donació de 200 euros que la candidata a l'Alcaldia, Casandra Garcia, té assignada com a Portaveu del grup municipal en el plenari de Parets, com a regidora a l'oposició.

Edicions locals