Mocions pels celíacs, el servei de pediatria i les hipoteques, a l'Ajuntament de Parets

El plenari va aprovar dijous de la setmana passada aquestes tres mociones, així com d'altres que fan referència a la violència de gènere i a l'índex hipotecari IRPH

Política

Dijous de la setmana passada, el ple ordinari de Parets va aprovar cinc mocions. La primera, presentada per Nova Opció per Parets (NOPP), insta a donar resposta i ajudes a les famílies que tenen fills celíacs, en especial si es tracta de nens petits, ja que l’alimentació en aquesta edat és més cara que en l’edat adulta.

La segona, també presentada pel NOPP, demana col·locar al balcó de l'Ajuntament una pancarta en referència a les dones mortes arran de la violència de gènere. I el PSC en va presentar una altra per garantir el servei de pediatria als CAP. Totes tres van ser aprovades per unanimitat.

Les altres dues, presentades per Ara Parets ERC, van ser aprovades amb la negativa i l'abstenció de Ciutadans, respectivament. La primera era per declarar Parets municipi contra el feixisme i el racisme. I la segona, per instar a la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència a investigar les males pràctiques amb l’índex hipotecari IRPH.

Edicions locals