Un Santi Rodríguez d'infart a Can Rajoler

L'actor, conegut pel seu paper del 'frutero' a la sèrie 'Siete Vidas', actuarà aquest diumenge a parets

Cultura

Santi Rodríguez
Santi Rodríguez | Santi Rodríguez

Parets del Vallès

Qui no sap qui és Santi Rodriguez? Aquest multifacètic actor d'origen andalús es va donar a conèixer arreu de l'Estat gràcies a la seva interpretació del frutero"a la coneguda sèrie espanyola Siete Vides.

Amb tot, i com demostrarà aquest diumenge al Teatre Can Rajoler de Parets amb Infarto ¡No vayas a la luz!, Rodríguez té una dilatada carrera en el món teatral i sobretot en l'àmbit de la comèdia. No només això, l'actor ha aparegut en altres formats com el cinema amb pel·lícules com No es cosa de risa, i, fins i tot, a la ràdio. També ha estat molt present a xous de televisió –ha participat en més de 30 programes des de 1995–. Segurament, les més recordades, l'aparicions al Club de la Comedia o a Tu Cara Me Suena.

En el cas de diumenge, l'obra ha estat organitzada pel Servei de Cultura de Parets i té 90 minuts de durada. L'espectacle començarà a les 18.30 h i les entrades van dels 13 als 18 euros.

"Diuen que un instant abans de morir, veus la pel·lícula de la teva pròpia vida". Amb aquesta premissa es presenta Infarto ¡No vayas a la luz! Rodríguez interpreta un home madur, amb una vida familiar i estable, que pateix un infart que el porta quasi a la mort. Serà quan repassarà la seva pròpia vida i quan rebrà una revelació divina.

Després de l'experiència traumàtica, el protagonista aprofitarà la segona oportunitat per complir tot un seguit de fites pendents; els seus projectes vitals més ambiciosos.

L'obra, escrita i dirigida pel mateix Santi Rodríguez, sorgeix després de l'experiència viscuda per l'actor. En clau d'humor, l'artista narra l'infart que va sofrir fa més d'un any. Tal com ell mateix apunta, després de reflexionar sobre aquell ensurt, "si s'ha de morir d'alguna cosa que sigui de riure". Sens dubte, i com diu la crítica l'obra, aquest és el treball d'"un animal de l'escenari, un bigoti incontestable i un enviat de la rialla".

Edicions locals