Parets acollirà diumenge el Campionat de Catalunya de bàsquet Special Olimpics-ACELL

L'esdeveniment se celebrarà al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez durant tota la jornada

Esports

Parets acollirà diumenge el Campionat de Catalunya de bàsquet Special Olimpics-ACELL
Parets acollirà diumenge el Campionat de Catalunya de bàsquet Special Olimpics-ACELL

L'esport per a persones amb discapacitat intel·lectual té, aquest diumenge dia 7 d'abril a Parets, un cita molt important: el 29è Campionat de Catalunya de Bàsquet. 

El Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez acollirà el campionat durant tota la jornada on els 475 jugadors i jugadores agrupats en 53 equips jugaran en diferents grups segons el nivell de cada un.

Paral·lelament, es realitzaran les proves adaptades fent així l'esport accessible per a tots els nostres esportistes que hauran de demostrar les seves destreses en la passada de precisió, llançament a cistella i dribling. Els clubs provenen d'arreu de Catalunya, Andorra i una entitat de València.

L'esdeveniment està organitzat per la Federació ACELL (Federació Catalana d'Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual), amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya, l'Ajuntament de Parets del Vallès, la Secretaria General de l'Esport, l'Obra Social "La Caixa", APINDEP, el Club Bàsquet Parets i l'Associació Triple Bàsquet Parets.

El dia 6 d'abril es commemora el Dia Mundial de l'Activitat Física, d'aquesta manera la competició vol reivindicar la necessitat de fer esport i activitat física de manera regular ja que els beneficis socials i físics són molts.

El bàsquet és una de les 16 disciplines esportives que impulsen conjuntament Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL durant la temporada esportiva per tal de buscar una major inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Parets ja va acollir el Campionat de Catalunya de petanca i handbol en aquesta temporada 2018-2019.

Edicions locals