Ara Parets ERC presenta 'l'equip més preparat per liderar el nou Govern'

La llista del partit encapçalat per Jordi Seguer estarà formada per 27 persones

Política

Ara Parets ERC presenta 'l'equip més preparat per liderar el nou Govern'
Ara Parets ERC presenta 'l'equip més preparat per liderar el nou Govern' | Ara Parets ERC

Ara Parets ERC va presentar diumenge la seva candidatura al complet a Can Serra. Es tracta d'una llista formada per 27 persones (14 dones i 13 homes) i que, segons va assegurar Jordi Seguer, el cap de llista, "Ara Parets ERC té l'equip més preparat i més capacitat per liderar el nou Govern que sorgeixi de les pròximes eleccions municipals".

Seguer també va afirmar que "venim a servir al poble i no a servir-nos. Som gent amb valors republicans i amb principis molt clars, que ha dedicat els darrers quatre anys a treballar per configurar el millor projecte de municipi", i va afegir que "és l'hora de canviar les maneres de fer política i només des del republicanisme municipalista ho aconseguirem".

Entre els canvis als quals al·ludia, Seguer va defensar "noves formes de govern a l'Ajuntament que deixin enrere els hiperlideratges i el cabdillisme. És l'hora dels projectes i lideratges compartits, vull un govern col·legiat on l'opinió de tots vosaltres –referint-se als ciutadans de Parets– sigui tinguda en compte".

Per la seva banda, l'alcaldable republicà va recordar que "ERC sempre hi és i ho ha demostrat aquests quatre anys trepitjant sempre el carrer i estant al costat dels més necessitats i de les problemàtiques de la ciutadania". I va criticar que "altres han fet llistes salvavides per cobrir l'expedient o incorporant a gent prometent-los contractes que només els paretans/es decidiran amb el seu vot".

Els 27 membres de la llista

Sobre la llista, Seguer va dir que és "molt transversal i diversa, amb militants del partit, simpatitzants i persones independents però que fa temps que col·laboraven amb la Secció Local". La llista íntegra està formada per: Jordi Seguer, Montserrat Folguera (independent), Kènia Domènech, Enrique Villegas, Montserrat Lara, Joan Martorell (independent), Carme Herrero, Abdul El Bouchikhi Rifi, Elisabet Serra (independent), Joan Tasqué, Laura Brunet (independent), Jesús Pallàs, Eva Palomero (independent), Raimon Coll, Chussa Mulà (independent), Ramon Parés, Ramona Arimon, Ivan Tomas, Mireia Insense, Isidre Oller, Montse Mas (independent), Roger Aguilera, Mònica Garcia (independent), Edgar Serra (independent), Bea Busquets, Albert Lucero Pagès (independent) i Maria Rodriguez.

Edicions locals