Manuel Losada repeteix com a candidat a l'Alcaldia de Parets per Ciutadans

Losada és regidor i portaveu del partit taronja a l'Ajuntament des del 2015

Política

| Heribert Gallardo (Ajuntament de Parets)

L'actual portaveu de Cs Parets, Manuel Losada, serà el candidat a l'Alcaldia en les properes eleccions municipals de maig. Així ho ha confirmat el partit, que torna a confiar en el paretà que també anirà a les llistes al Congrés.

Manuel Losada, de 48 anys, és empresari i des de 2015 és regidor i portaveu a l'Ajuntament de Parets del Vallès. El candidat taronja ha destacat que "Parets es mereix un canvi i un govern que es preocupi per la gestió i la qualitat dels serveis públics, de dinamitzar el comerç de proximitat i liderar la creació d'ocupació". Losada també aposta per "millorar la seguretat ciutadana augmentant el nombre de policies, així com dotant-los de millors mitjans per exercir el seu treball". L'alcaldable del partit liberal també incideix "en l'obligació de l'ajuntament per mantenir les dependències municipals lliures de símbols i missatges polítics, ja que són de tota la ciutadania".
Manuel Losada creu "en la necessitat de tenir un Ajuntament més transparent i participatiu que prioritzi el benestar de tots els ciutadans". Losada també recorda que "ampliar el nombre de places de la residència de majors és una altra de les prioritats del seu programa".

Manuel Losada també aposta per "millorar l'accessibilitat dels nostres carrers i places, eliminant barreres arquitectòniques, incrementant la visibilitat dels passos de vianants, aconseguint un Parets més proper i solidari".

A més, Manuel Losada serà el número 28 de la llista de Barcelona per al Congrés dels Diputats. El paretà ja va formar part de la llista de les eleccions autonòmiques celebrades el 21 de desembre de 2017. Actualment ostenta el càrrec de Coordinador d'Organització de la formació taronja per al Vallès Oriental i Osona.

Edicions locals