Dues independents com a números 2 i 3 a les llistes municipals del PSC de Parets

Ohara Valdivia i Maria Gorina seguiran a Francesc Juzgado al capdavant del partit socialista per les pròximes eleccions municipals

Política

Dues dones independents com a números 2 i 3 a les llistes municipal del PSC de Parets
Dues dones independents com a números 2 i 3 a les llistes municipal del PSC de Parets | Ferran Figueras

Parets del VallèsFerran Figueras

Aquest dissabte el PSC de Parets va presentar a la seva seu els números 2 i 3 que seguiran al cap de llista i alcalde del municipi Francesc Juzgado. Ohara Valdivia i Maria Gorina independents però vinculades al teixit associatiu de Parets han triat la candidatura socialista per presentar-se a les eleccions municipals.

Ohara Valdivia, número 2, vinculada sempre a associacions del municipi és empresària i  l’actual coordinadora de les AMPAS municipals. Valdivia explicava que “em sento molt lligada a Parets, és aquí on he format el meu projecte de vida, tinc dos fills i vull treballar per ells i per tota la resta de paretans i paretanes”. 

Per la seva part Maria Gorina, número 3 i vinculada a l’Associació Triple de Parets creu que “és un projecte molt enriquidor amb una gran quantitat de persones humanes i podem fer una feina molt positiva pel poble i pels nostres veïns i veïnes”. 

Francesc Juzgado va voler agrair la implicació de l’Ohara i de la Maria en el projecte del PSC i valora molt positivament el seu fitxatge i el fet que siguin independents, ja que “és un valor afegit que diu molt d’elles i del seu recolzament i confiança amb el nostre partit i el municipi”. 

#JoParets

Durant l’acte també es va presentar el lema de campanya, que serà #JoParets dins d’un cor i que segons Juzgado va en la línia “que interpreto entenc el municipi, el nostre projecte, el nostre model de poble i que porto al cor”, “per nosaltres l’important és el poble, la clau local, tot el nostre programa gira al voltant de les persones, dels veïns i veïnes” subratllava. 

Edicions locals