La Protectora d'Animals guanya l'Impulsa Parets i destinarà els diners a les colònies de gats

Concretament invertirà els 600 euros a crear cases per a les colònies de gats que viuen al carrer

Societat

Un dels gats l'associació té en adopció
Un dels gats l'associació té en adopció | Associació Protectora D'animals De Parets

La Protectora d'Animals de Parets ha estat la guanyadora de la tercera edició del concurs Impulsa Parets, una iniciativa anual en què la formació Sumem Esquerres a Parets ofereix 600 euros a entitats i associacions benèfiques del municipi perquè puguin tirar endavant projectes solidaris.

Dissabte es van presentar els projectes de totes les associacions participants davant l'assemblea de Sumem Esquerres a Parets –EVOCA II, Parets Contra el Càncer i Triple Bàsquet, a més de la guanyadora, la Protectora d'Animals de Parets–, que va tenir 24 hores per votar el projecte que més els hagués agradat. En aquesta tercera edició, la majoria de vots han estat per a la Protectora d'Animals de Parets, que utilitzarà el premi econòmic per crear cases per a les colònies de gats que viuen al carrer.

L'alcaldable de Sumem Esquerres a Parets assegura que "és molt complicat escollir una entitat guanyadora, perquè totes treballen incansablement per Parets. Per això fem una edició de l'impulsa cada any". Els 600 euros de premi que la formació dóna a les entitat procedeixen dels diners que la formació rep com a partit polític i de la donació que Casandra García fa de 200 euros, quantitat que rep per ser regidora portaveu de l'oposició a l'Ajuntament.

La primera edició del concurs la va guanyar l'associació AMACAT, dedicada, entre altres tasques, a la inclusió laboral de persones amb necessitats especials. La segona edició va premiar l'associació paretana Triple Bàsquet, vinculada al Bàsquet Parets, que treballa per la integració i la inclusió de persones amb diversitat funcional a través de l'esport.

Edicions locals