Neus Jordà encapçalarà la llista de Parets per la República

Jordi Turull tancarà la candidatura del partit, que es presenta sota el paraigua de Junts per Catalunya

Política

Neus Jordà encapçalarà la llista de Parets per la República
Neus Jordà encapçalarà la llista de Parets per la República

Neus Jordà encapçalarà la llista electoral de Parets per la República, que es presenta sota el paraigua de Junts per Catalunya. Així ho ha decidit l'assemblea local del partit aquesta setmana.

Jordà promet "compromís, energia i il·lusió al servei d’un poble compromès en la creació d'una República Catalana, que no s'amagui dels seus símbols de país i denunciï sense subterfugis l'existència de presos polítics al nostre país". Per tot plegat, el paretà Jordi Turull Negre tancarà la llista.

L'objectiu del partit és "assolir un canvi a l'alcaldia de Parets i convertir-lo en un municipi exemplar, integrador i digne, en el que s'hi emmirallin els valors republicans i on tothom tingui l'oportunitat de créixer a nivell personal i a nivell de comunitat".

Urtusol fa un pas al costat

El regidor del PDeCat, Raül Urtusol, ha decidit fer "un pas al costat" i no es presentarà a les pròximes eleccions. Urtusol, l'únic representant del partit al consistori, va entrar a formar part de l'equip de govern amb el PSC l'abril del 2016, gairebé un any després d'arrencar el mandat. Tanmateix, el novembre del 2017 va decidir trencar el pacte arran dels fets de l'1 d'octubre.

Edicions locals