L'humorista Pedro Llamas a la sala Polivalent de Parets

L'obra planteja amb molt d'humor l'extinció dels essers humans

Cultura

Pedro Llamas
Pedro Llamas

La Sala Cooperativa de Parets serà escenari d'un espectacle teatral per riure i no parar. Pedro Llamas, conegut còmic espanyol, actuarà a l'espai paretà aquest dissabte a les 22.30 h amb l'espectacle La Extinción en llamas. Les entrades tenen un preu que va dels 7 als 10 euros i l'obra una durada d'1 hora i 15 minuts.

L'espectacle indaga en un món que canvia a tota velocitat i on el progrés fa que la vida sigui més fàcil. Per al còmic, amb tot, l'ésser humà també evoluciona, però cap a pitjor. "Si els dinosaures es van extingir fa milers d'anys... els humans ja estem tardant!", diu Llamas, que mirarà de convèncer al públic que l'extinció està pròxima, amb un monòleg ple d'enginy, rialles i dosis d'improvisació.

L'obra està plena de situacions quotidianes vistes des d'un vessant diferent: la nova alimentació, els moderns, la tecnologia i l'educació dels nens són alguns dels temes que reforçaran la idea que, si seguim així, no ens caldrà un meteorit per desaparèixer del planeta.

El públic sempre sobirà ho té ben clar. "Una experiència plena de rialles. Recomanable a tothom que s'ho vulgui passar bé", han dit de La Extinción en Llamas. "Impressionant. A més de les rialles que provoca, Pedro Llamas té un tros de veu de tenor", afegeixen.

Llamas és un còmic polivalent que sap riure's d'allò més quotidià com pocs ho saben fer.

Un còmic radiofònic

Pedro Llamas es va donar a conèixer amb els seus monòlegs al canal de televisió Paramount Comedy. Amb tot, també és conegut per haver participat en programes radiofònics com a monologuista o guionista. Abierto hasta las 2 de RNE, Te doy mi Palabra d'Onda Cero o Levántate y Cárdenas de Europa FM han pogut experimentar el seu talent humorístic. Així mateix ha fet de la seva passió, la comèdia, una eina per al món empresarial on ha exercit més de 1.500 hores com a formador en temes de comunicació, persuasió o lideratge. I tot això per no parlar del llibre de relats sota el títol El mago que salió de la chistera en el qual es recullen el 365 minirelats que va escriure per a Twitter durant un any.

Edicions locals