Eduard Juanola durà la màgia al teatre de Can Rajoler

L'espectacle organitzat per Rialles serà aquest diumenge a les 18 h

Cultura

Eduard Juanola
Eduard Juanola

Parets del Vallès

El Teatre de Can Rajoler viurà aquest diumenge a les 18 h la màgia d'Eduard Juanola. Aquest mag presenta a l'espai paretà el seu espectacle Hocus-Pocus destinat a famílies i on el públic té un paper molt important.

Segons explica el mateix artista, Hocus-Pocus són les paraules màgiques més antigues que es coneixen. No en va Juanola ha viatjat arreu del món per portar aquest espectacle ple d'il·lusions visuals, objectes estranys, i éssers màgics.

Voleu conèixer l'únic gall escapista del món? Coneixeu el conte de la carta de la bona sort? Voleu presenciar una misteriosa multiplicació d'aigua? Us agradaria veure el salt més espectacular que ha fet mai una puça? Aquestes són algunes de les sorpreses que us esperen a Can Rajoler de la mà de Juanola.

Amb un estil dinàmic, divertit i ple de simpatia, Juanola convida al públic a entrar al seu particular món màgic. Les entrades tenen un preu de 7 euros i són gratuïtes pels socis de Rialles, col·lectiu organitzador de l'espectacle.
Juanola transmet en aquesta obra el seu amor per la màgia que ve de lluny. "De petit ho deixava tot cada vegada que un mag sortia a la televisió. Quan tenia 11 anys, en un concurs literari de l'escola vaig guanyar un llibre i, casualitats de la vida... era de màgia! El vaig devorar en una tarda", explica.

Edicions locals