Sumem Esquerres a Parets organitza una sessió per recollir propostes sobre educació

Serà dissabte al matí a la plaça Doctor Trueta i a l'acte també hi assistiran docents i professionals del món de l'educació

Societat

Sumem Esquerres a Parets organitza una sessió per recollir propostes sobre educació
Sumem Esquerres a Parets organitza una sessió per recollir propostes sobre educació | Sumem Esquerres a Parets

Sumem Esquerres a Parets realitzarà dissabte (11 h) un taller per a famílies en el qual es parlarà sobre el futur dels fills i filles del municipi i es recolliran propostes en aquests àmbits. Serà a la plaça Doctor Trueta i a l'acte també hi assistiran docents i professionals del món de l'educació.

L'activitat té dos objectius principals: per una banda oferir un punt de trobada i contacte entre famílies i professionals de l'educació i la pedagogia. I d'altra banda, fer que les famílies puguin aportar les seves inquietuds i propostes perquè el partit les pugui tenir en compte a l'hora de crear el programa electoral. Tanmateix, no només es convida als adults a l'activitat, sinó també als propis fills i filles.

Tot plegat és una eina més de la formació que aglutina diversos partits d'esquerres del municipi "per poder dur a terme de forma real i efectiva les propostes que els ciutadans facin". Per això, Sumem Esquerres, ha posat en marxa "diverses vies per tal que les persones puguin aportar les seves idees al partit local".

Segons l'alcaldable, Casandra García, "volem nodrir-nos de totes les inquietuds que tinguem les famílies per integrar-les en el programa amb el qual governarem. Em sembla de vital importància obrir un espai de diàleg que acabi en iniciatives reals per part dels ciutadans i ciutadanes. Els polítics locals hem d'escolar la ciutadania amb l'objectiu de tirar endavant les seves propostes de forma real i efectiva".

Edicions locals