Sumem Esquerres a Parets aposta per fer una reelaboració de les activitats educatives actuals

Això es va extreure de la sessió organitzada dissabte a la plaça Doctor Trueta

Societat

Sumem Esquerres a Parets aposta per fer una reelaboració de les activitats educatives actuals
Sumem Esquerres a Parets aposta per fer una reelaboració de les activitats educatives actuals | Sumem Esquerres a Parets

Sumem Esquerres a Parets va organitzar dissabte un taller per parlar sobre el futur dels fills i filles del municipi i per recollir propostes en aquests àmbits. Hi van assistir més d'una cinquantena de veïns i la sessió va comptar amb la participació de docents i professionals del món de l'educació.

L'alcaldable del partit, Casandra Garcia, lamenta que a Parets "es fan les mateixes activitats per als infants des de fa 20 o 30 anys, i s'ha de fer una reelaboració".

Pel que fa a les propostes que van sorgir, n'hi ha la de crear un centre obert per a infants i adolescents; tancar la zona del Sot d'en Barriques per als nens més petits, per la seva proximitat amb la carretera; o crear un centre tancat que pugui servir com a punt de trobada per als pares i mares i com a espai per als infants per fer activitats que promoguin la seva autonomia. "En les èpoques de fred trobem que no hi ha espais per als nens més petits", diu Garcia.

Per últim, amb accions com la de dissabte, Garcia explica que "el partit aposta per una política participativa, amb dinàmiques diferents". I afegeix que "la gent té ganes de participar i té inquietuds". Amb tot, la candidata de Sumem Esquerres a Parets assegura que "la política, fins ara, estava orientada a un perfil molt determinat de persones; però nosaltres volem canviar-ho", per que sigui extensible per a tota la ciutadania.

 

Edicions locals