Som amplia capçaleres al Baix Vallès amb l'edició mensual impresa de SomMartorelles

La publicació serà la primera que es distribueixi bustiada

Societat

Som amplia capçaleres al Baix Vallès amb l'edició mensual impresa de SomMartorelles
Som amplia capçaleres al Baix Vallès amb l'edició mensual impresa de SomMartorelles

Aquest dijous, 18 d'abril, en coincidència amb l'especial de Sant Jordi, naixerà la capçalera impresa SomMartorelles. Serà la setena capçalera en paper de proximitat de Som (totes elles al Vallès Oriental) però presenta dues especificitats respecte de la resta de publicacions: serà l'única amb periodicitat mensual i també la primera que es distribuirà a totes les bústies del municipi.

SomMartorelles, amb una tirada de 2.000 exemplars, també es podrà trobar als equipaments i a comerços del municipi, i complementarà la capçalera digital homònima (www.sommartorelles.cat). Així, Som aprofundirà en la informació de proximitat del municipi amb més notícies i firmes locals, com la de l'historiador i exalcalde de la població, Joan Sanjuan i Esquirol, que parlarà del passat, present i futur de la població a través de la seva columna mensual anomenada La Miranda, nom amb què es coneix el mirador martorellenc que controla el foc a la Serralada Litoral.  

L'edició impresa de SomMartorelles arriba un any després de la posada en marxa de la resta de mitjans de la xarxa de publicacions Som, com a relleu i ampliació de les publicacions Contrapunt, AraVallès i AraGranollers: com a resultat van néixer els setmanaris SomMollet, SomGranollers, SomlesFranqueses, SomParets, SomMontornès i SomlaLlagosta, i el diari digital comarcal SomVallès, amb nou edicions locals, les sis capçaleres anteriorment referides, més SomMontmeló, SomSantFost i SomMartorelles.

Som* és la cooperativa catalana líder en els sectors de la cultura, l’edició i la comunicació. Aglutina algunes de les marques més importants del país dedicades a la producció de continguts culturals, editorials i audiovisuals en diferents formats. Entre aquestes marques hi ha Sàpiens, Petit Sàpiens, Cuina, Receptes by Cuina, Descobrir, Experiències, Ara Llibres, Amsterdam, La Casa dels Clàssics, Bernat Metge, les capçaleres dels diaris Som, Atlas of the Future i Batabat.

Edicions locals