Les cinc primeres persones de Ciutadans Parets reuneixen joventut i experiència

Alejandro Fernández, Ainara Tudanca, Ana Galera i Rafael Priego acompanyaran Manuel Losada a la llista

Política

Ciutadans Parets anuncia les cinc primeres persones de la llista per a les municipals
Ciutadans Parets anuncia les cinc primeres persones de la llista per a les municipals | Ciutadans Parets

Alejandro Fernández, Ainara Tudanca, Ana Galera i Rafael Priego seran els números 2, 3, 4 i 5 respectivament de la llista de Ciutadans Parets per a les eleccions municipals del 26 de maig. El candidat, Manuel Losada, assegura que "aquest equip combina la descaradura de la joventut amb l'experiència de la veterania".

Losada també es mostra "segur d'augmentar la presència a l'Ajuntament i de ser imprescindibles per a la governabilitat de la ciutat". I afegeix que "a Ciutadans som inconformistes per natura i sortirem a totes en les pròximes eleccions municipals".

Del 2 al 5

El número 2, Alejandro Fernández, té 27 i és àrbitre professional de futbol i responsable de les xarxes socials de Ciutadans Parets.

Ainara Tudanca és la número 3, té 31 anys, és llicenciada en Ciències Polítiques, té un Màster en Estudis Internacionals i treballa com a controller en una multinacional alemanya.

En quarta posició hi ha Ana Galera, de 40 anys, casada i amb dos fills, i actualment sense feina.

I per últim, Rafael Priego tanca la llista dels cinc primers. Priego té 52 anys, està casat i té dos filles, és empresari i director de màrqueting en una empresa multinacional. També és president de l'associació nacional Afacosol i copilot de ral·li.

Edicions locals