Xec a la protectora per millorar la vida dels gats de carrer

L'associació Protectora d'animals De Parets va rebre 600 euros de Sumem Esquerres

Societat, Política

La formació política va lliurar el xec a la seu de la Protectora
La formació política va lliurar el xec a la seu de la Protectora | Sumem Esquerres a Parets

L'associació Protectora d'animals de Parets va rebre dimarts un xec de 600 euros de mans de Sumem Esquerres a Parets, com a guanyadors de la tercera edició del concurs Impulsa Parets.

Els diners serviran l'entitat local per col·locar uns telers de fusta i un material aïllant a les casetes que hi ha per als gats de carrer, així com mantes, per aïllar-los del fred i de la humitat. La protectora, que es va constituir ara fa quatre anys i mig, ja disposa de 24 colònies de gats a Parets.

Segons explica Lidia Camps, secretària de l'associació, "els gats nascuts al carrer moririen a les cases; i els gats nascuts a cases, no sobreviurien al carrer". Per això s'aposta per mantenir-los en el seu hàbitat –en aquest cas, al carrer–, oferint-los alimentació, fent-los controls sanitaris i portant-los al veterinari si tenen alguna malaltia o infecció, i esterilitzant-los.

Per la seva banda, l'alcaldable de Sumem, Casandra Garcia, explica que "vam valorar que el seu projecte era el més prioritari" i assegura que "la feina que fan aquestes persones que cuiden pel benestar animal és excepcional i mereixien un reconeixement".

Edicions locals