'El Tràmit', la comedia més marciana, a Can Rajoler

El Montmeloní Martí Torras torna a portar l'obra al Baix Vallès

Cultura

Alguns dels actors més famosos de l'escena catalana actuen en aquesta obra còmica
Alguns dels actors més famosos de l'escena catalana actuen en aquesta obra còmica

Parets del Vallès

El Tràmit, obra dirigida pel montmeloní Martí Torras, tornarà al Baix Vallès aquest diumenge després de passar pel Teatre Borràs de Barcelona. L'espectacle tindrà lloc a Can Rajoler a partir de les 19.30 h i les entrades van dels 16 als 21 euros.

Aquesta obra compta amb algunes de les cares més conegudes del teatre català. David Bagés, Àlex Casanovas, Mònica Glaenzel, Xavier Serrano, Manel Sans i Susanna Garachana pugen a l'escenari per representar "la comèdia més marciana de la temporada".

Tres científics són citats pel Ministeri de l'Interior per fer un peritatge insòlit: s'ha trobat un extraterrestre i ells hauran d'interrogar-lo. Mentre fan les seves qüestions al visitant, es revelaran casos de corrupció que podrien esquitxar-los. Aquest és el plantejament d'El Tràmit, un text que ha estat avalat per la crítica sobradament.

"Comèdia trepidant i esbojarrada on res és el que sembla", ha dit Time Out. "Una divertida comèdia que destaca pels seus diàlegs", assenyala la Guía del Ocio.

Per la seva banda Torras la defineix com "una comèdia on la gent riurà, però que té girs dramàtics amb un missatge social molt important". "Una excusa per parlar de la corrupció (un tema molt present al nostre país) i de les xarxes socials (la poca privadesa i seguretat de les noves tecnologies)", afegeix.

Ja fa mesos, els baixvallesans van poder ser els primers d'assistir a aquesta obra quan es va presentar a la Sala Polivalent de Montmeló. Aleshores, el director va decidir portar la preestrena d'El Tràmit al poble i va demostrar la importància que té la Polivalent en el circuit dramatúrgic actual.

Edicions locals