Sumem Esquerres a Parets presenta 'una llista molt potent i preparada per governar'

Entre els integrants hi ha gent amb experiència al consistori i diverses persones independents

Política

Sumem Esquerres a Parets presenta 'una llista molt potent i preparada per governar'
Sumem Esquerres a Parets presenta 'una llista molt potent i preparada per governar' | Sumem Esquerres a Parets

Sumem Esquerres a Parets va presentar el cap de setmana els integrants de la llista amb la qual es presentaran a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. La candidata Casandra Garcia va destacar que "hem aconseguit una llista molt potent i preparada per governar, perquè les ganes que tenim d'arribar a l'alcaldia i posar Parets al servei de les persones són reals, la gent ho ha notat i s'hi ha sumat". També va dir que "Demanarem que ens votin, però també volem que les persones vinguin i formin part del projecte, les portes són obertes, perquè la política municipal ha de servir per millorar la vida de les persones, no es pot entendre d'una altra manera".

En els cinc primers llocs de la llista hi ha Casandra Garcia, Antonio Molina, Rosa Martí, Lluís Moreno i Gemma Garcia.

El número 1 de la llista de Sumem Esquerres a Parets l'ocupa Casandra Garcia, actual regidora al plenari municipal, mestra d'educació primària especialitzada en educació física i mare d'una nena i un nen. Ha treballat en diverses escoles de Parets com a mestra i actualment forma part del personal docent del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Ha col·laborat en moltes entitats del municipi i ha estat jugadora del Club Bàsquet Parets.

El número 2 és Antonio Molina, llicenciat i doctor en enginyeria agroforestal i professor universitari. Ha estat investigador visitant en l'Institut d'Investigació Plant and Food Research de Palmerston North, a Nova Zelanda, i fa quatre anys que és regidor a l'Ajuntament de Parets.

Rosa Martí, qui va ser el 1979 la primera alcaldessa de Parets, és al número 3. Martí és llicenciada en ciències químiques, dret i farmàcia. Va ser Diputada al Parlament de Catalunya des del 1988 fins al 1995 i ha dedicat la seva vida professional, a més, a treballar com a tècnic superior de química a la Generalitat de Catalunya.

Lluís Moreno, el número 4, és llicenciat en història contemporània per la Universitat de Barcelona i "se suma al projecte de Sumem Esquerres a Parets aportant la seva experiència en el treball del foment del feminisme i els drets socials".

I la número 5 és Gemma Garcia, membre del moviment Més Esquerres. És la primera vegada que es presenta a una llista electoral.

Els independents de Sumem Esquerres a Parets

Dins de la llista també hi ha diversos ciutadans paretans independents que han decidit sumar-se al projecte de Sumem Esquerres a Parets.

És el cas de Javier Gordillo, president del Club Triatló Parets i Enginyer de Telecomunicacions.¡, que ajudarà a crear el projecte de Parets intel·ligent (smart city) i a fomentar un municipi més sostenible.

També hi ha Enric Núñez, president de l'Associació Triple Bàsquet i molt vinculat al teixit esportiu. És fisioterapeuta de professió i entrenador del Club Bàsquet Parets.

Una altra independent és Mònica Gordi, mestra de l'escola Lluís Piquer i formadora de docents opositors. És mare d'un nen de dos anys i ha estat vinculada al Club Atletisme i al Club Triatló Parets.

Pablo Martínez és un petit empresari de Parets molt vinculat al CF Parets i que coneix i defensa el comerç local de proximitat.

Marc Pardina és un jove paretà estudiant de ciències polítiques i amant del ciclisme. "Un valor afegit al partit a l'hora de treballar l'àmbit de joventut, l'esport, la defensa del medi ambient i de Gallecs", afirmen des de Sumem Esquerres.

I la darrera independent que destaquen des de la formació és Carolina Bailón, que té un lligam molt especial amb el futbol femení de Parets. Es declara amant dels animals, és graduada en administració i direcció d'empreses, i treballa en el departament d'administració d'un centre escolar.

Edicions locals