Gairebé 600 persones a la presentació de la candidatura del PSC de Parets

Francesc Juzgado va presentar el seu equip en un acte al Sot d'en Barriques

Política

Gairebé 600 persones a la presentació de la candidatura del PSC de Parets
Gairebé 600 persones a la presentació de la candidatura del PSC de Parets | Francesc Juzgado

El parc del Sot d'en Barriques va acollir dissabte a la tarda l'acte de presentació de la candidatura del PSC de Parets, encapçalat per l'actual alcalde, Francesc Juzgado, i en el qual el mateix candidat va presentar les diferents persones que integren aquesta llista que defineix de "diversa" i que està plena de persones relaciones amb el teixit associatiu del municipi.

Juzgado, il·lusionat en encarar la seva primera campanya electoral com a alcaldable, va criticar aquelles veus que demanen el canvi al consistori, després de 40 anys govern socialista a Parets "Quan una cosa funciona, el millor és que no la canviïs, i els ciutadans ens han anat donant suport perquè el nostre model de poble els hi agrada". L'alcaldable també va destacar "el 50% de paritat de la llista", amb 5 homes i 5 dones en les deu primeres posicions, i un total de 13 dones i 14 homes a la llista.

A l'acte també hi va assistir l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el primer secretari del PSC al Vallès Oriental, Jonatan Martínez, i tot plegat es va tancar amb un concert de la cantant paretana Nerea Roblas.

Els 27 de la llista

La llista està formada per Francesc Juzgado, Ohara Valdivia, Maria Gorina, Antonio Fernández, Laura Lozano, Francisco José de la Torre, Miguel Javier Pérez, Eva Riulas, Alejandro Villena, Eva Llopart, Juan Ruiz, Resurrección Ruiz, Antonio Garcia, Raquel Maria Garcia, Francisco Galera, Joana Ruiz i l'exalcalde Sergi Mingote. I com a suplents, Ricard March, Noelia de Cortés, José Luis Estudillo, África Martínez, David Arranz, Elisabeth Sobrepera, José Maria Méndez, Yaiza Contreras, Bolon Tandian i Sevastiana Nina.

Edicions locals