Parets s'activa per celebrar la 12a Setmana de la Família

Hi haurà activitats en les diferents escoles del municipi i a les biblioteques

Societat

Parets s'activa per celebrar la 12a Setmana de la Família
Parets s'activa per celebrar la 12a Setmana de la Família | Ajuntament de Parets

Dilluns arrencarà la 12a edició de la Setmana de la Família, que durarà fins diumenge amb multitud d'activitats en els diferents centres educatius del municipi.

D'altra banda, també hi participa l'Escola Municipal de Música amb un concert al parc de la Linera (dimarts a les 17.30 h) i un altre a l'auditori de l'Escola (dijous a les 20 h). Així com l'Escola de la Natura, que divendres 17 organitzarà un taller de natura en família al mateix centre a partir de les 17.30 h.

A més, les biblioteques municipals també han preparat activitats per a l'ocasió. Dijous (18 h) a Can Butjosa es farà una hora del conte especial per a la Setmana de la Família, i dissabte 18 (11 h) hi haurà contes i cançons de família a càrrec de Caro Von Arend. A Can Rajoler, per la seva banda, dimarts (18 h) es farà l'hora del conte Familium, a càrrec de Carme Brugarola.

Per últim, diumenge 19 tindrà lloc la festa de cloenda al parc de la Linera d'11 h a 14 h, amb diversos tallers familiars i un dinar de pícnic per acabar.

Edicions locals