Punxen les quatre rodes de la furgoneta de Ciutadans a Parets

Ha estat aquesta matinada, mentre es portava a terme la primera encartellada per als comicis municipals

Política

Punxen les quatre rodes de la furgoneta de Ciutadans a Parets
Punxen les quatre rodes de la furgoneta de Ciutadans a Parets | Cs Parets

Els membres de Ciutadans Parets s'han trobat aquesta matinada la furgoneta del partit amb les quatre rodes punxades. "Rajadas amb navalles", assegura el cap de llista, Manuel Losada.

A partir de les 20.30 h, Ca n'Oms havia acollit l'acte de presentació dels candidats del partit taronja al municipi. I tot seguit, a partir de les 0 h, va arrencar la campanya i l'habitual encartellada al municipi. I en acabar, al voltant de les 2 h, Losada i la resta d'integrants de Ciutadans Parets, van trobar-se que la furgoneta havia patit un acte de "vandalisme".

El vehicle, que és de la comarcal de Ciutadans i que se cedeix a les seccions locals per als seus actes, estava aparcat davant la seu del partit, al carrer Prat de la Riba, i Losada està convençut que ha estat un acte polític, ja que "cap més vehicle té danys, com ha comprovat la Policia Local". A més, afegeix que aquest fet demostra "la fractura que hi ha a Parets, al Vallès Oriental i a Catalunya".

Presentació multitudinària

Durant l'acte de Ciutadans Parets a Ca n'Oms | Cs Parets

Pel que fa a la presentació a Ca n'Oms, la sala es va omplir de veïns per conèixer els integrants de la llista de la formació política i els eixos principals del programa amb el qual es presenten a les eleccions del pròxim 26 de maig.

Edicions locals