Territori proposa dos ramals per descongestionar la rotonda del Decathlon de Mollet

La Generalitat ha presentat la proposta que també preveu ampliar dos carrils entre la rotonda i la comissaria dels Mossos

Societat

El Departament de Territori de la Generalitat ha donat a conèixer la seva proposta per millorar el trànsit a la rotonda de Decathlon i reduir les cues a l’enllaç de la C-17.

La proposta contempla la construcció de dols ramals directes que evitaran que els vehicles hagin d’arribar fins al rotonda. Un estaria situat a l’entrada des de la calçada en sentit sud de la C-17 amb connexió directa amb el carrer de Can Flequer. L’altre ramal està pensant per beneficiar els vehicles que venen en direcció Martorelles pel pont de l’Aiguabarreig i es volen incorporar a la C-17 en sentit Barcelona.

La proposta també planteja donar més capacitat d’entrada a Mollet amb la construcció de dos carrils al carrer de Can Flequer entre les rotondes del Decathlon i la dels Mossos, una zona que en hores punta queda col·lapsada per l'alt volum de trànsit.

L’Ajuntament de Mollet es mostra d’acord amb la proposta tot afegint que "caldrà analitzar si aquest projecte servirà per resoldre definitivament els problemes de mobilitat que pateix aquesta zona de la ciutat.

La conselleria de Territori preveu que el projecte estigui redactat a finals d’any i que les obres comencin durant el primer semestre de 2020.

Edicions locals