Can Rajoler presenta una obra sobre com educar els fills

Hi participa Roger Coma, també conegut pel seu paper a 'Porca Misèria'

Cultura

Lapònia
Lapònia

Parets del Vallès

El teatre de Can Rajoler viurà aquest diumenge a les 19.30 h l'obra Lapònia organitzada pel servei de Cultura de l'Ajuntament de Parets. Aquesta de Cristina Clemente i Marc Angelet, ha estat presentada pels organitzadors de la mateixa com "un debat sobre la veritat i la mentida, les tradicions i els valors familiars".

Sobre l'escenari se'ns presenta a la Mònica, el Ramon i el seu fill de cinc anys, el Nil. Els tres han viatjat a Finlàndia per passar les festes de nadal amb la germana d'ella, el seu company finès i la seva fila de quatre anys, la Martha. La vetllada nadalenca es presenta idíl·lica, però tot s'esguerra quan la Martha explica al Nil que el Pare Noel no existeix. El disgust del Nil és gran, però encara ho és més el dels seus progenitors. A partir d'aquí comença la tensió entre les dues parelles que contraposaran dues maneres d'educar als fills totalment allunyades.

A més d'això, a Lapònia hi apareixen quatre actors famosos en el món dramatúrgic com són Roger Coma, conegut per la seva aparició, entre d'altres a la sèrie Porca Misèria, Meritxell Huertas, Meritxell Calvo i Manel Sans.

L'obra té una durada d'1 hora i 20 minuts i les entrades poden adquirir-se per preus que van dels 11 als 15 euros.

Aquest espectacle està inclòs a la programació de la Setmana de la Família 2019.

Edicions locals