Bea Talegón dóna suport a Parets per la República

Va participar dissabte en l'acte de la candidatura paretana al parc de la Linera

Política

D'esquerra a dreta: Bragulat, Jordà i Talegón
D'esquerra a dreta: Bragulat, Jordà i Talegón | Bea Talegón

Bea Talegón, política, jurista i periodista –número tres de Junts per Catalunya per a les eleccions europees, en substitució de Clara Ponsatí–, va ser la participant estrella de l'acte organitzat per Parets per la República dissabte al parc de la Linera.

Dos centenars de persones van assistir a l'acte de campanya de Parets per la República - Junts per Catalunya, en el qual també va intervenir Blanca Bragulat, que ocupa el número set de la llista, i la candidata a l'alcaldia de Parets, Neus Jordà.

Celebrat al parc la Linera, no gaire lluny de casa del conseller empresonat Jordi Turull, que tanca la llista, la seva dona, Blanca Bragulat, va presentar l'acte i a Talegón amb un emotiu retrat de la periodista castellana per part del President a l'exili, Carles Puigdemont.

Després de l'esperada intervenció de Bea Talegón, Neus Jordà va prendre la paraula per centrar el seu discurs en la campanya de les municipals paretanes.

L'acte va finalitzar amb un petit refrigeri que va permetre gaudir d'una estona de distesa conversa entre veïns i membres de la candidatura.

Edicions locals