Els socialistes paretans volen 'prioritzar les persones' amb la creació de 1.200 llocs de feina

Així ho va explicar l'alcalde i candidat del PSC en l'acte de dissabte al teatre de Can Rajoler

Política

Els socialistes paretans volen 'prioritzar les persones' amb la creació de 1.200 llocs de feina
Els socialistes paretans volen 'prioritzar les persones' amb la creació de 1.200 llocs de feina | Francesc Juzgado

Unes 300 persones van assistir dissabte a la presentació del programa electoral del PSC de Parets, que va tenir lloc al teatre de Can Rajoler. Va ser en un acte en el qual van reiterar que l'objectiu principal dels socialistes és "prioritzar les persones", i una manera de fer-ho és amb el "compromís de crear 1.200 llocs de treball", segons va dir l'alcalde i alcaldable, Francesc Juzgado, qui també va apuntar que per aconseguir-ho cal "anar agafats de la mà amb el teixit industrial perquè quan hagin de contractar algú ho facin a través de la nostra Oficina Local d'Ocupació".

Juzgado també va assegurar que volen centrar-se a "millorar els carres i el seu entorn": "A tot això és al que nosaltres li diem pensar en les persones i això no ens ho traurà ningú, perquè està dins del nostre ADN; els socialistes pensem primer en les persones".

L'alcaldable va afirmar que el programa va "en la línia que venim seguint", i que a més del compromís en quant a ocupació també proposen: "ampliar la residència amb 44 places, però de tal manera que les 44 persones siguin del nostre municipi"; "fer un pas mes amb la gratuïtat dels llibres de primària i portar-ho també a l'ESO"; "fer la piscina descoberta"; i "batallar per aconseguir l'institut La Sínia". En aquest sentit, va asseverar que buscaran la fórmula "perquè estigui fet al més aviat possible".

Durant l'acte van sortir tots els membres de la candidatura i es van reproduir vídeos del PSC paretà i dels companys del partit donant suport a Juzgado, així com altres en què s'explicaven alguns dels projectes realitzats i alguns dels que proposen fer durant els quatre pròxims anys.

Edicions locals