Els alumnes de Nostra Senyora de Montserrat vendran dimecres els productes solidaris de la seva cooperativa

Es tracta dels infants de 5è A i 5è B del centre, i faran la venda al mercat setmanal del Camp de les Peces

Societat

Els alumnes de l'escola Nostra Senyora de Montserrat vendran dimecres els productes de la seva cooperativa. Es tracta de la cloenda del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola (Cueme), que han desenvolupat durant el curs els infants de 5è A i 5è B del centre.

La venda serà a partir de les 11.30 h, al mercat setmanal del Camp de les Peces, i els veïns i veïnes podran adquirir els productes de les cooperatives Delux product, presidida per Guillem Garcia, i Dreams of Montserrat, presidida per Júlia Moreno.

La venda dels productes elaborats pels alumnes té, a més, un vessant solidari, ja que part dels beneficis es lliuraran a l’entitat Parets Contra el Càncer.

Pel que fa al projecte, Cueme és un programa educatiu que vol fomentar l’esperit emprenedor i les competències bàsiques definides en el currículum d’educació primària. Durant el curs escolar, els participants creen i gestionen una cooperativa amb el suport dels professors i tutors, de l’Ajuntament de Parets i d’altres agents socials de la localitat com empreses i establiments comercials.

Edicions locals