El termini per sol·licitar ajuts de menjador escolar, obert fins el 5 de juny

És per als estudiants d'educació infantil i primària

Política

El termini per sol·licitar ajuts de menjador escolar, obert fins el 5 de juny
El termini per sol·licitar ajuts de menjador escolar, obert fins el 5 de juny | ACELLEC

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha fet públiques les bases per atorgar els ajuts de menjador per al curs escolar 2019-2020 en educació primària i infantil, i el termini per a la presentació de sol·licituds acabarà el pròxim 5 de juny.

La presentació de les sol·licituds es pot fer l’OAC de la Plaça de la Vila (Registre General), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dilluns, dimecres i dijous de 16 a 19 h, i a l’Oficina del carrer Major, 1 (Registre Auxiliar), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts de 16 a 19 h. Les sol·licituds es poden recollir a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) i a Serveis Socials.

D'altra banda, s'han preparat diverses sessions informatives per a les persones interessades, la primera de les quals va ser divendres a la sala Serra de la Cooperativa. Les següents seran dijous (18 h) i dilluns 3 de juny (10 h) al mateix emplaçament. Per apuntar-se a les sessions cal trucar prèviament a Serveis Socials (Tel. 93 573 79 79) de dilluns a divendres de 8.30 a 13 i dijous de 16.30 a 19 h.

Edicions locals